TSEC Döşeme Tipi Fan Coil

01 Genel Bakış

TSEC serisi fan coil üniteleri; Performans ihtiyaçlarını karşılayabilen, sessiz çalışan, düşük enerji tüketimine sahip, kurulumu ve bakımı kolay cihazlardır.

02 Ürün Açıklaması

TSEC serisi fan coil üniteleri; Performans ihtiyaçlarını karşılayabilen, sessiz çalışan, düşük enerji tüketimine sahip, kurulumu ve bakımı kolay cihazlardır.

Talep üzerine ; özellikle düşük enerji tüketimine sahip, invertör kontrollü EC olarak tanımlanan yenilikçi elektronik motorlar santrifüj ve tanjensiyel fanlı fancoil ünitelerde kullanılabilmektedir.

EC motorlar geleneksel motorlarla karşılaştırıldığında elektrik tüketimi %50 oranında azalmaktadır. Bu motorlar sayesinde hava akışı ve ortam sıcaklığı hassas olarak kontrol edilebilmektedir.

TSEC serisi fan coil üniteleri; kasetli veya kasetsiz, duvar veya tavan tipi olarak 4 modele ve 2 borulu sistemleri çini 3 sıralı veya 4 sıralı bataryaya, 4 borulu sistemler için 1 sıralı bataryaya sahiptir.

Bu özellikleri sayesinde kurulumlarda büyük esneklik sağlar ve düşük sıcaklıkta sıcak su kullanımına olanak sağlar. TSEC modellerinde; çeşitli tipte ayarlanabilir valfler, bağlantı ayakları, arka kaplama panelleri, elektrikli ısıtıcı, yoğuşma pompası, taze hava giriş panjuru ve hava giriş/ çıkış difüzörleri gibi aksesuar seçenekleri mevcuttur.

Elektrik ve Elektronik Kontrol:
Döşeme tipi modellerde kabin içi kumandalı olarak kontrol seçeneği mevcuttur. Free patentli kablosuz kontrol, istenilen konfor şartlarının sürdürülebilmesini sağlamakta ve ünitelerin kurulumunda büyük esneklik sunmaktadır.

03 Teknik Özellikler

  1. TEKNİK ÖZELLİKLER

    Yüksek fan hızında, soğutma konumunda ortam sıcaklığı 27C, bağıl nem %50, 7/12C soğuk su rejiminde, Isıtma konumunda 20C İç ortam sıcaklığı, 80C sıcak su rejiminde geçerlidir.

    ***Ses basınç seviyeleri ölçülürken, 100m3 hacme sahip bir odada ve 0.5 saniyelik yansıma sürelerinde ölçüm yapılmıştır.

  2. BATARYA BAĞLANTI DETAYLARI

  3. ÖLÇÜLER

  4. MONTAJ ŞEKİLLERi

  5. TSEC-T TERMOSTAT

04 3D Video

Hazırlanıyor…

05 Diğer Ürünlerimiz

termofan