Dx Isı Pompalı Isı Geri Kazanım Cihazları

01 Genel Bakış

THRV DX lsı pompalı ısı geri kazanım havalandırma üniteleri, enerji tasarrufu sağlamanın yanında, yüksek iç hava kalitesi elde etmek için dizayn edilmiştir. THRV DX cihazları içinde kullanılan havadan havaya ısı geri kazanım plakalı eşanjörleri ile ısı transferi yapılırken ısı pompası sayesinde oda sıcaklığında taze hava elde edilmiş olur.

02 Ürün Açıklaması

THRV DX lsı pompalı ısı geri kazanım havalandırma üniteleri, enerji tasarrufu sağlamanın yanında, yüksek iç hava kalitesi elde etmek için dizayn edilmiştir. THRV DX cihazları içinde kullanılan havadan havaya ısı geri kazanım plakalı eşanjörleri ile ısı transferi yapılırken ısı pompası sayesinde oda sıcaklığında taze hava elde edilmiş olur.

Standart ısı geri kazanım cihazlarında, ortalama olarak yaz aylarında 30°C, kış aylarında ise 12°C üfleme sıcaklığı elde edilmekte ve bu sıcaklıklar konfor açısından insanı rahatsız edebilmektedir.

lsı Pompalı ısı geri kazanım cihazlarında ise , ısı pompası sayesinde , yazın 20°C , kışın 25°C taze hava üfleme sıcaklığı elde edilebilmektedir.

• 6 standart model.
• 50mm kayayünü izolasyonlu.
• lsı Pompası sayesinde şartlandırılmış taze hava, yaz için 20°C, kış için 25°C.
• Kompakt yapı, tüm sistem aynı gövde içerisinde (taze hava fanı + egzoz fanı + ısı geri kazanım eşanjörü + evaporatör + kondenser + kompresör + soğutma ekipmanları).
• Sentetik elyaf filtreler ile kaliteli iç ortam havası
• Kolay montaj ve bakım imkanı sağlayan tasarım.
• 3 hızlı, direkt akuple fan kullanımı ile istenilen kapasitede çalışma ve düşük ses seviyesi.
• İletkenliği ve performansı yüksek, çapraz akışlı alüminyum plakalı ısı eşanjörü.

03 Teknik Özellikler

  1. TEKNİK ÖZELLİKLER

  2. ÖLÇÜLER

  3. PLAKALI ISI GERİ KAZANIM

    THRV-DX serisi ısı geri kazanım cihazlarında EUROVENT sertifikasına sahip çapraz akışlı alüminyum plakalardan mamul ısı eşanjörü kullanılmaktadır. Kullanılan ısı eşanjörlerinde düşük basınç kayıplarına sahip modeller tercih edilmiş olup bu şekilde cihaz içi basınç kayıpları minimize edilmiştir. Ayrıca seçilen ısı eşanjörlerinde ısı geri kazanım verimlerinin %40 -75 arasında olması konusunda hassasiyet gösterilmiştir.

  4. DX HEATPUMP SERPANTİNLER

    THRV-DX serisi ısı geri kazanım cihazlarında EUROVENT sertifikasına sahip bakır borulu aluminyum kanatlı serpantinler kullanılmaktadır. Kullanılan serpantinler yaz ve kış çalışma moduna uyumlu olarak, 40bar basınçta test edilmektedir. Kullanılan serpantinlerdeki hava hızı 2,5 m/s altında tutularak uygun konfor şartlarının elde edilmesi sağlanmaktadır.

  5. SCROLL HEATPUMP KOMPRESÖR

    THRV-DX serisi ısı geri kazanım cihazlarında yüksek verimli scroll tip kompresörler kullanılmaktadır. İstenilen konfor şartına göre heatpump olarak ısıtma ve soğutma işlevini gerçekleştirebilecek şekilde 4 yollu vana ile birlikte senkronize olarak çalışmaktadır.Sistemdeki gaz durumu alçak-yüksek basınç presostatları ile anlık olarak takip edilmektedir.

  6. DİREK AKUPLE FANLAR

    THRV-DX serisi ısı geri kazanım cihazlarında yüksek verimli, aerodinamik olarak test edilmiş, yapısı gereği düşük ses seviyesine sahip AC fanlar (opsiyonel olarak EC fanlar) kullanılmaktadır. Kullanılan tüm AC fanlar 3 kademe hız ayarına sahip olup, mevcut kontrol ünitesi üzerinden vantilatör ve aspiratör tarafındaki fanlar ayrı ayrı olarak kontrol edilebilmektedir. Kullanılan tüm fanlar Avrupa Birliği enerji verimliliği direktiflerini karşılamaktadır.

  7. OTOMASYON VE KONTROL

    THRV-DX ısı geri kazanım cihazları istenilen konfor şartlarını sağlayabilmek adına, otomatik-manuel soğutma, otomatik-manuel ısıtma ve fan modlarının bulunduğu otomasyon sistemine sahiptir.4.3 ” kumanda ekranı ile filtre kirlilik bilgisi , dönüş ve üfleme hava sıcaklık kontrolü, kompresör hattı arıza bilgisi, kondenser sıcaklığı bilgileri anlık olarak takip edilebilmektedir.

04 3D Video

05 Diğer Ürünlerimiz

termofan